Toimitusehdot

 

Tilaukset

Tehdessään tilauksen asiakas hyväksyy nämä toimitusehdot ja sitoutuu niitä noudattamaan. Toimitusehdot koskevat verkkokaupan tilauksia sekä soveltuvin osin kaikkia muitakin tilauksia. Myymme tuotteita yrityksille ja 15-vuotta täyttäneille yksityishenkilöille.

Verkkokauppatilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut ja tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää toimivan sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas on velvollinen tarkistamaan, että tilausvahvistus vastaa tehtyä tilausta. Epäselvyyksissä tulee viivytyksettä ottaa yhteyttä myyjään.

 Myyjä

Tuotteiden myyjänä toimii Okun Koneosa Oy (y-tunnus: 1450803-2)

Yhteystiedot:

Okun Koneosa Oy

Kiisukatu 17

83500 Outokumpu

Puh. +35820 787 9510

email. okunkoneosa@okunkoneosa.fi

http://www.okunkoneosa.fi

 

  Tuotetiedot ja -hinnat

Tuotteiden hinnat ilmoitetaan verkkokaupassa valitussa valuutassa. Verkkokaupan hinnat sisältävät suomalaisen arvonlisäveron. Joillekin asiakasryhmille hinnat voidaan näyttää ilman arvonlisäveroa.

Emme vastaa virheistä tuotteiden tiedoissa ja kuvauksissa. Epäselvissä tapauksissa varmista asia meiltä etukäteen. Pidätämme oikeuden muuttaa tuotteita ja tietoja ilman eri ilmoitusta.

Ilmoitetut hinnat sitovat myyjää lukuunottamatta inhimillisen erehdyksen, teknisen vian tai muun vastaavan aiheuttamaa ilmiselvää virhettä.

  Toimituskulut

Toimituskulut lisätään hintaan. Arvio erilaisten toimitustapojen kustannuksista on nähtävissä ostoskorin yhteydessä. Lopulliset toimituskulut ja toimitusvaihtoehdot näkyvät ennen tilauksen lopullista hyväksymistä.

Yli 200 euron kertatilaukset toimituskuluitta! Tällöin valitsemme tilaukselle sopivimman toimitustavan.

Toimitus

Tuotteiden arvioitu valmistus-/käsittelyaika on ilmoitettu kunkin tuotteen kuvauksen yhteydessä. Kokonaistoimitusaikaan vaikuttaa myös valittu toimitustapa. Mikäli toimitusaika venyy normaalista esimerkiksi sesonkikiireiden vuoksi, pyrimme ilmoittamaan tästä asiakkaalle mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti yhtenä lähetyksenä, jolloin koko tilauksen toimitusaika on sama kuin tilauksen tuotteista pisimmän toimitusajan omaavalla tuotteella.

Ennakkoon maksettaessa tilauksen käsittely aloitetaan maksusuorituksen näkyessä tilillämme. Ota huomioon pankkimaksuissa esiintyvät viiveet.

 Verkkokaupan tilaukset toimitamme Postin tai Matkahuollon välityksellä. Myymälämme alueella kuljetamme sovittaessa tilaukset suoraan asiakkaalle. 

 

Ostaja on velvollinen vastaanottamaan tilauksensa toimituksen saapuessa. Mikäli lähetys palautuu myyjälle, on ostaja velvollinen korvaamaan tästä aiheutuneet kulut, mukaanlukien mahdolliset varastointi- ja uudelleenlähetyskulut.

  Maksaminen

Verkkokaupan maksutapoina ovat Paytrail-verkkomaksu, ennakkomaksu tilisiirtona, Everyday-verkkomaksu sekä vain yritysasiakkaille lasku 14 vrk:n maksuajalla. Erityistapauksissa voidaan sopia maksu toimituksen yhteydessä käteisellä tai kortilla.

Laskunmaksu ennen toimitusta

Maksaessasi ennakkomaksuna eli tilisiirrolla, saat tilauksen tehtyäsi välittömästi sähköpostiisi tiedot maksusuoritusta varten. Asiakas sitoutuu tarkkaillemaan sähköpostia tilausvahvistuksen jälkeen vastaanottaakseen ennakkotilisiirtoa varten yhteystiedot tai mahdollisia lisätietoja.

Odotamme suoritusta 7 vrk, jonka jälkeen asiakkaalle varatut tuotteet palautetaan myyntiin.

Everyday-verkkomaksu

Everydayn luottoraja on väh. 300 € ja luotto on voimassa toistaiseksi.

Maksu kerralla seuraavan kuun lopussa (ilman kuluja) tai kk-­erissä.

Kk-­erissä minimisuoritus 1/5 laskun loppusummasta, eräpäivän jälkeen avoimelle saldolle lasketaan 5 % kuukausikorkoa. Todellinen vuosikorko tyypilliselle 500 euron luottomäärälle on 48,52 %.

Lasku (vain yrityksille ja yhteisöille)

Laskulla myymme ainoastaan vakavaraisille yrityksille, joiden tilinpäätöstiedot löytyvät kaupparekisteristä. Tarkistamme luottotiedot. Pidätämme oikeuden siirtää lasku kolmannen osapuolenhoidettavaksi.

Maksuehto 14 vrk netto, ellei erikseen ole muuta sovittu.

Kotimaisiin alle 50 euron tilauksiin lisätään laskutuslisä 5,00 euroa (alv 0%).

Mikäli laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, on asiakas velvollinen maksamaanviivästyneelle summalle viivästyskorkoa 14 %. Myyjällä on viivästyskoron lisäksi oikeus periä kohtuulliset perintäkulut.

  Paytrail-verkkomaksu

Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank,LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä maksukortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta. 

  Tilauksen peruminen ja palautukset

Mikäli haluat perua tilauksen ennen valmistusta, ota ystävällisesti yhteyttä myyntiimme välittömästi.

Tuotteilla on kuluttajansuojalain (6 luku, 15 §) mukainen 14 vuorokauden peruutusoikeus, lukuunottamatta asiakkaalle yksilöityjä tai muita kuluttajansuojalaissa (6 luku, 16 §) mainittuja tuotteita. Yksilöityjä tuotteita ovat mm. kaikki tuotteet, joihin on kaiverrettu asiakkaan haluama teksti. Mikäli yksilöidyn tuotteen valmistus on aloitettu ennen peruutusajankohtaa, veloitamme jo aiheutuneet kustannukset asiakkaalta.

Peruutuksesta on aina ilmoitettava meille ennen tuotteiden palautusta.

Palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön ja samanlaisessa kunnossa kuin se oli asiakkaalle toimitettaessa. Tuotetta palautettaessa on palautettava myös kaikki tuotteen mukana seurannut materiaali. Palautuslähetys on pakattava asianmukaisesti.

Asiakas vastaa palautuslähetyksen kustannuksista. Palautuslähetys on asiakkaan vastuulla kunnes olemme saaneet lähetyksen haltuumme.

Kuluttajansuojalain mukainen peruutus- ja palautusoikeus ei koske yritysten välistä kauppaa.

Vialliset tai virheelliset tuotteet korjaamme tai vaihdamme uusiin ja korvaamme näiden palautuksista aiheutuneet postikulut käsiteltyämme asian. Vastaanottotarkastus on tehtävä 14 vrk:n kuluessa tavaran saapumisesta ja samassa ajassa ilmoitettava mahdollinen virhe.

Palauttaessassi tuotetta pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä myyntiimme etukäteen. Tällöin voimme jo varautua asiaan ja asian käsittely sujuu nopeammin.

  Vahingoittunut tai kadonnut lähetys

Kuljetuksessa vahingoittuneesta lähetyksestä tulee välittömästi tehdä vahinkoilmoitus kuljetusyhtiöön. Verkkokauppatilauksissa pääasiallisina kuljetusyhtiöinä toimivat Posti ja Matkahuolto.

Kadonnutta lähetystä tulee tiedustella kuljetusyhtiöstä 30 vuorokauden kuluessa lähetyksestä. Pidämme kirjaa lähetysajankohdista.

Emme vastaa kuljetuksessa aiheutuneista vahingoista. Pakkaamme tuotteet asianmukaisesti, jotta vahingoittumisen riski saadaan minimoitua. Vahinko- tai katoamistilanteessa ota myös yhteyttä asiakaspalveluumme korvaavan tuotteen toimittamisesta sopimiseksi.

Vastuu ja vahingonkorvaukset

Myyjän vastuu vahingonkorvauksista rajoittuu enintään asiakkaan tuotteesta tai palvelusta maksamaan hintaan. Välilliset vahingot eivät kuulu vahingonkorvausvastuun piiriin.

Vaaranvastuu siirtyy ostajalle silloin, kun tilaus on toimitettu asiakkaalle.